Prijslijst (300...5000 euro)

In prijs gedaald

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde fluit, dan kunt u foto's, historie en kenmerken opvragen.

In prijs gestegen

Pearl 96S

€ 275

Fluitkop, corpus, voet en applicatuur zijn verzilverd  op nieuwzilver.Dichte kleppen;  G-uitlijn; E-mechaniek; C-voet; 440 Hz.Prima fluit voor een starter. Met de bekende Pearl kwaliteit betekent dit jarenlang speelplezier.  

Pearl PF501

350 €

Fluitkop, corpus, voet en applicatuur zijn verzilverd  op nieuwzilver.Dichte kleppen;  G-uitlijn; E-mechaniek; C-voet; 440 Hz; De PF501 is een "instapfluit", maar.... dit is er eentje die je soms tegenkomt. Het is nl. een topper uit de serie. Ziet er als nieuw uit; goede polsters en een grote beurt gekregen. Voor een beginnend fluitist zeker een zeer goede fluit voor jaren speelplezier.

Jupiter di Medici 811E

€ 575

Lipplaat en schoorsteen 925 sterling zilver. Buis kopstuk, corpus, voet en  Franse applicatuur verzilverd op nieuwzilver.Dichte kleppen;  G-uitlijn; E-mechaniek; C-voet; 440 Hz. Deze Jupiter is  in samenwerking met Altus ontworpen. Vandaar de toevoeging "di Medici".

€ 695

Sterling zilveren fluitkop; corpus en voet verzilverd.

Dichte kleppen;  G-uitlijn; E-mechaniek; C-voet; 442 Hz. Kwaliteitsfluit uit de "intermediate" serie van Yamaha.

Deze fluit is als nieuw en nauwelijks bespeeld. Vertrouwde kwaliteit voor vele jaren speelplezier.

Jupiter di Medici 911E

van 740 € naar 700 €

Sterling zilveren fluitkop; corpus, voet en  Franse applicatuur verzilverd op nieuwzilver.Dichte kleppen;  G-uitlijn; E-mechaniek; C-voet; 440 Hz. Een fluit voor een verjaardagscadeau! Niet van nieuw te onderscheiden.Keurig onderhouden. Gelijkmatige klank over de drie octaven. Goed aanspreekbaar.Het sterling zilveren kopstuk is ontworpen in samenwerking met Altus en staat garant voor een goede kwaliteit.

Prijs op aanvraag.

Deze Uebel is zeldzaam!  Hij is gebouwd in dezelfde periode als de "zgn. Cigar"; de Uebel met de aluminium body. Ook Deze fluit is tweedelig, maar verzilverd.
Kenmerken: tweedelig; zwaar verzilverd, G-uitlijn, E.mechaniek ,rolletjes op de lage kleppen, 440Hz. De fluit is momenteel onder revisie en wordt met nieuwe polsters uit de Pisoni toplijn uitgevoerd. Deze Uebel speelt zeer licht en heeft een heldere klank. 

€ 1150

Sterling zilveren fluitkop; corpus, voet en applicatuur verzilverd op nieuwzilver. Open kleppen;  G-uitlijn; E-mechaniek; C-voet; 442 Hz; Een topper uit de starters-serie van de professionele lijn. Onlangs geheel gereviseerd met Pisoni polsters uit de toplijn. Als nieuw en in topconditie.

€ 1350

Sterling zilveren fluitkop; corpus en voet.Open kleppen; G-inlijn; C-voet; 442 Hz.Kwaliteitsfluit uit de hogere "intermediate" serie van Yamaha. Deze fluit kenmerkt zich door prima aanspreekbaarheid, heldere toon, goede intonatie en degelijke afwerking. Inclusief afsluitdopjes en extra beschermings-foedraal.

Yamaha YFL 61

Ga naar Top-selectie onder Fluit-aanbod.

1950 €

Sterling zilveren kopstuk; corpus, voet en applicatuur verzilverd op nieuwzilver. Dichte kleppen; E-mechaniek; G-uitlijn; 442 Hz; C-voet.

 

Deze Sankyo zal u verrassen met zijn uitstekende klank en gemakkelijke aanspreekbaarheid. Zeer goed lopende applicatuur en gebouwd volgens de hoge standaard van Sankyo.

 

Hammig Recital

Ga naar Top-selectie onder Fluit-aanbod.

Please reload